zondag, februari 20, 2005

Crash

Ze houdt van leven op de grens van het gevaar, risico's. Ze is de ideale Bond-girl. Onweerstaanbaar. Erotisch. (aanzwellende muziek)
Ze gooit haar witte jas in de auto, vouwt haar lange benen onder het stuur en start de motor. Even onthult de jeans met lage taille het bruine vel dat rond haar heupbeen trekt.
Ze rijdt naar huis, waar eten klaar staat en wijn. Daar zal ze een bad laten vollopen en haar vriendin verleiden, die zo goed kookt en kronkelt als een slang.
Ze voelt de stof van haar jeans trekken in haar kruis en schuift heen en weer in de autozetel. Ongetemd en geil. En zot van liefde. Zo zot dat het opeens pijn doet.
Alsof duizenden tatoeagenaalden op hetzelfde moment in haar lijf dringen tot op het bot en daar in dikke rode inkt hartjes prikken. Ze schreeuwt het uit en voelt haar lichaam verslappen. Door de tranen heen ziet ze de straatlantaarns blinken, vervormd en streperig. Het duurt maar een paar seconden. Ze hapt nog twee keer naar adem en knalt dan met een snelheid van 170 km/uur tegen een stilstaande vrachtwagen op. Haar haar wappert als dat van een wild dier.
Creative Commons Licentie
Op dit werk is de Creative Commons Licentie van toepassing.